Gönüllü kullanıcı grubunun bir sonraki grubuna kısaca dikkat çekmek istiyorum.
Holger Schwichtenberg, 53 ünlü uzmanla tavsiye ve eğitim yoluyla ve yazılımın geliştirilmesinde çok sayıda orta ve büyük şirketi destekleyen uzmanlar ağının teknik direktörüdür. Çok sayıda ulusal ve uluslararası uzman konferansındaki görünümleri, 90'dan fazla uzman kitabı ve 1.500'den fazla uzman makalesi sayesinde Holger Schwichtenberg, Almanya'daki .NET ve Web teknikleri için en iyi uzmanlardan biridir.
Başlık: Hangi Bears .NET 8.0 ve C# 12.0?
Tarih: 31 Ocak 2024 18:00 20:30
Fiyat: Ücretsiz
Organizatör: .NET Grubu Rhein-Ruhr kullanıcıları
Yer: Mt AG, Balcke-Dürr-Alee 9, 40882
İçerik:
Alternatif olarak, .NET 8.0'ı değerlendirmek için şahsen randevuya gelemeyenlere tavsiye ederim. Bu da kitap aboneliğinde ucuzdur (yıl 99 avrodan). Bu aynı zamanda tüm .NET ve web kitaplarım sırasında güncellemeleri de içerir.
(RME)

Holger Schwichtenberg, 53 ünlü uzmanla tavsiye ve eğitim yoluyla ve yazılımın geliştirilmesinde çok sayıda orta ve büyük şirketi destekleyen uzmanlar ağının teknik direktörüdür. Çok sayıda ulusal ve uluslararası uzman konferansındaki görünümleri, 90'dan fazla uzman kitabı ve 1.500'den fazla uzman makalesi sayesinde Holger Schwichtenberg, Almanya'daki .NET ve Web teknikleri için en iyi uzmanlardan biridir.
Başlık: Hangi Bears .NET 8.0 ve C# 12.0?
Tarih: 31 Ocak 2024 18:00 20:30
Fiyat: Ücretsiz
Organizatör: .NET Grubu Rhein-Ruhr kullanıcıları
Yer: Mt AG, Balcke-Dürr-Alee 9, 40882
İçerik:
- C# dilinin sözdiziminde yenilikler
- .NET SDK araçlarındaki yenilikler
- Temel sınıf kütüphanesindeki yenilikler
- Varlık Çerçevesinde Yenilikler Çekirdek 8.0
- Net Core 8.0 ve Blazor 8.0'daki yenilikler
Alternatif olarak, .NET 8.0'ı değerlendirmek için şahsen randevuya gelemeyenlere tavsiye ederim. Bu da kitap aboneliğinde ucuzdur (yıl 99 avrodan). Bu aynı zamanda tüm .NET ve web kitaplarım sırasında güncellemeleri de içerir.
(RME)