Acılı Kebap

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Acılı Kebap Tanımı İçin Materyaller

  • 250 gram kıyma
  • 250 gram kuşbaşı
  • 1 büyük kapya biber
  • 2 orta uzunluk yeşil biber
  • Yarım baş közlenmiş sarımsak
  • 1 tane küçük soğan
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Çeyrek çay kaşığı karabiber
  • Çeyrek çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı isot
  • Çay kaşığının ucuyla kimyon
Acılı Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kapya biber, yeşil biberi sarımsağı, soğanı blenderda incecik olana kadar çekelim.
  2. Kuşbaşı eti başka olarak küçük modül olacak biçimde blenderdan geçirelim.
  3. Hepsini kıymayla buluşturup yeterlice yoğuralım.
  4. Baharatları ve tuzu da ekleyip, yeniden yoğuralım.
  5. Şişe sıkıp tepsiye yerleştirelim.
  6. 100 derece 30 dk pişecek. bir daha takip edelim. Üstü kızarmasın. Sulu olmalı.Çıkarıp servis edelim.
Acılı Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst