Airfryer’de Çıtır Tavuk Görüntülü

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Airfryer’de Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet tavuk göğsü (İstediğiniz biçimde kesilmiş)
  • 4 adet yumurta
  • Un (Çok az tuz ekleyin)
  • Ekmek kırığı (Arzuya göre baharatlanmış)
Sıvı yağı spreyi


Airfryer’de Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavukları hazırlayın ve kesin.
  2. 4 yumurtayı çırpın .
  3. Tavuğu birinci olarak una, daha sonra yumurtaya ve son olarak baharatlı ekmek kırığına batırın.
  4. Tavukları geniş bir tepsiye dizin ve en az 2 saat derin dondurucuda bekletin.
  5. Dondurulmuş tavukları air fryer’e yerleştirin ve 200 derecede 20 dakika kızartın (sık sık karıştırarak) Afiyet olsun!.
Airfryer’de Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst