Antrikot Tava Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 8 dilim antrikot
- 4 sivri biber
- 2 diş sarımsak
- 1 su bardağı domates rendesi
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Not EkleTarifi Yazdır
- Anrikotları kızgın tavada gerili önlü güzelce mühürleyin.
- Bir kasede domates rendesi, baharatlar ve zeytinyağını güzelce karıştırın.
- Sarımsakları ince ince dilimleyin. Küçük borcamda mühürlenen antrikotları dizin sarımsakları ortalara yayın. Biberleri ikiye bölüp üstlerine atın.
- En son domates sosunu kaşıkla eşit biçimde üstüne yayın. Kabı folyo ile kapatıp, bir kaç delik açın.
- Önceden ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirin. Yanına patates yahut pilav ile servis edin. Afiyet olsun ????????????????????.