Araptava Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 400 gram dana kıyma
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet çarliston biber
- 2 adet kapya biber
- 1 adet orta uzunluk patates
- 3 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- Pulbiber, karabiber, kimyon, kırmızı tatlı toz biber, tuz
- 1,5 su bardağı kadar su
Not EkleTarifi Yazdır
- Sebzeleri yemeklik doğrayalım.
- Kıymayı, doğranmış zerzevatları, sarımsağı, salçaları, zeytinyağını ve tüm baharatları da ekleyip düzgünce harmanlayalım.
- 180 derece fırında 1 saat kadar pişmeye bırakalım. Afiyet, şifa olsun ????