Arnavut Ciğeri (Tavuk Ciğerinden)

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Arnavut Ciğeri (Tavuk Ciğerinden) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo tavuk ciğer
  • 2 adet patates
  • 1 demet maydanoz
  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 2 tatlı kaşığı kekik
  • Tuz
Arnavut Ciğeri (Tavuk Ciğerinden) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Ciğerleri minik minik doğrayıp tavamıza alalım içine yağ tuz ekleyip, suyunu salıp, çekene kadar uygunca kavuralım kavrulan ciğerimize kekik ekleyip biraz daha kavuralım.
  2. Altını kapatıp kenara alalım patateslerimizi alıp minik minik küp formunda keselim bol yağda kızartalım kızaran patateslerimizi ciğerlerimizin içine karıştıralım soğanlarımızı uzun uzun doğrayalım.
  3. Maydanozuda doğrayıp, soğanlarla karıştırıp ciğer ve patatesimizin içine katıp karıştıralım eksiksiz bir tat afiyet olsun.
Arnavut Ciğeri (Tavuk Ciğerinden) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst