“Çaresizdim ve Alessia için korkuyordum”

pembikeller

New member
Gianluigi Donnarumma ve nişanlısı Alessia fili bu konuda hala şoktayım soygun evde hemen bir Paris. PSG ve İtalya milli takımı kalecisinin evine giren hırsızlar, kaleciyi soydu, bağladı ve ardından 500 bin euro civarındaki ganimetini aldı.

Soygunun şoke eden hikayesi Donnarumma: “Çaresizdim ve Alessia için korkuyordum”

Özellikle Donnarumma, hırsızların kafasına aldığı iki darbeyle yaralanmış olacaktı. İlk korkudan sonra, şimdi Castellammare di Stabia’nın kalecisi (Napoli) o korkunç gecede yaşananları anlatmaya karar verdi.

Fransız medyasının yeniden yapılandırmalarına göre, çete 18. bölgeye (Donnarumma ve ortağının yaşadığı yer, ed) geldi ve kapıcının evine girmeden binanın bekçisine de vurup bayılttı. Olaylar sabah saat üç sıralarında meydana geldi. Montaigne Bulvarı’ndaki ikametgahı, Seine ve Champs-Elysées arasında, Paris’in en şık caddelerinden biri. Polis kaynaklarına göre, çift şiddete maruz kaldı, bağlandı ve “beyaz silahla” tehdit edildi.

“Beni hareketsiz bıraktılar, her şeyini soygunculara verdi. Çaresizdim ve onun için korkuyordum. Bence bu, sahip olabileceğiniz en kötü duygu ”diye açıklıyor Gigio Donnarumma, Paris’teki evinde yaşanan dramatik soygunun ardından. “Hareketsiz kaldım – kaleciyi Libero’ya ekliyor – ve Alessia, sahip olduğumuz değerli her şeyi teslim etmek zorunda kaldı”. Maddi mallar, yaklaşık yarım milyon avro, ama hepsi bu kadar değil.

Milli takımın ve Paris Saint-Germain’in kalecisi diz çöktürüldü, döndü ve bağlandı, tamamen hareket edemez hale geldi.. Koca koca bir çocuk, ezildi ve dövüldü. Karşılık vermeye çalıştı, kafasına darbe aldı.

“Fazla ayrıntıya giremem – diye açıklıyor – Devam eden soruşturmalar var. Nişanlım ve ben, incelemelerin yapılabilmesi ve soruşturmalara yarayan incelemelerin yapılabilmesi için evden çıkmak zorunda kaldık ve geçici olarak bir otelde kaldık” dedi.

çok korku vardı , ama daha da fazlası, Alessia’ya bir şey olabileceğiydi. Çaresizdim, bağlandım, hiçbir şey yapamadım. O zaman Fransızca’yı o kadar iyi “konuşamıyorum” ve bu insanlara her şeyin nerede olduğunu açıklamak zordu. Ve onlarla birlikte hâlâ çok korkmuş olan Alessia’ydı. Gerçekten heyecanlı anlar ve derin korku, özellikle onun için korku. Ona zarar verebilecekleri korkusu”Donnarumma sözlerini bitiriyor.