Ciğer Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 kilo dana ciğer
- Tuz
- Toz biber pulbiber
- Yarım çay bardağından biraz fazla sıvı yağ
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle ciğeri kuşbaşı biçiminde doğrayın yıkayıp uygun bir tencereye alın yanmaz yapışmaz bir tencere olursa daha âlâ olur.
- Bir buçuk su bardağı su ek edip ocağa alın. Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin
- Sıvı yağ ek edip kavurun.
- Tuz pulbiber toz biberini ek edip bir iki dakika daha kavurup ocaktan alın. Yapanlara şimdiden afiyet olsun 
	
	
		
		
	
	 not baharatını tuzunu damak tadınanıza nazaran ayarlayın not baharatını tuzunu damak tadınanıza nazaran ayarlayın . .  
 
				