Çıtır Tavuk

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Çıtır Tavuk Tanımı İçin Gereçler

  • 2 modül tavuk göğsü
  • 2 yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı tatlı pulbiber
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 1 su bardağı mısır gevreği
  • Kızartmak için yağ
Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Tavuklarımızı ince bir biçimde dilimleyelim bir tabağa yumurtayı alalım. İçine tuzu, toz pulbiber atalım, uygunca çırpalım.
  2. daha sonra bir tabağa da unu koyalım başka tabağımızada galeta unu ve ezilmiş mısır gevreğini ekleyelim.
  3. Akabinde en evvel una daha sonra yumurta daha sonra da mısır gevreği olan karışıma batıralım.
  4. Akabinde kızgın yağda kızartalım.
  5. Bütün tavuklarımızı bu türlü hazırlayalım. Kızgın yağda kızartalım daha sonra servis edelim ????.
Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst