Çıtır Tavuk Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 modül tavuk göğsü
- 2 yumurta
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı tatlı pulbiber
- 1 su bardağı galeta unu
- 1 su bardağı mısır gevreği
- Kızartmak için yağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuklarımızı ince bir biçimde dilimleyelim bir tabağa yumurtayı alalım. İçine tuzu, toz pulbiber atalım, uygunca çırpalım.
- daha sonra bir tabağa da unu koyalım başka tabağımızada galeta unu ve ezilmiş mısır gevreğini ekleyelim.
- Akabinde en evvel una daha sonra yumurta daha sonra da mısır gevreği olan karışıma batıralım.
- Akabinde kızgın yağda kızartalım.
- Bütün tavuklarımızı bu türlü hazırlayalım. Kızgın yağda kızartalım daha sonra servis edelim ????.