Düdüklüde Kuzu Haşlama

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Düdüklüde Kuzu Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kuzu but
  • 2 adet patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 çay kaşığı tuz ve kekik
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Düdüklüde Kuzu Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle sıvı yağda etlerimizi güzelce mühürlüyoruz.
  2. Ardından büyük büyük doğranmış patatesleri ve dörde böldüğümüz soğanları ek ediyoruz.
  3. Kekik ve tuzunu da ek edip, karıştırıyoruz.
  4. 1 su bardağı sıcak su ek edip, 40 dakika kadar pişiriyoruz.
Düdüklüde Kuzu Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst