Eli Böğründe Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 kilo yemeklik kuşbaşı et
- 1 kase dolusu arpacık soğan
- 1 baş sarımsak
- 5-6 adet kapya biber
- 5-6 adet yeşil biber
- 1 kase çeri domates
- Zeytinyağı
- Tuz,karabiber, pulbiber, kekik
Not EkleTarifi Yazdır
- Etleri zeytinyağı ve baharatla uygunca karıştıralım.
- 1-2 saat bekletelim.
- Diğer materyalleri de hazırlayalım.
- Tepsiye başka ayrı kısımlara koyalım.
- Üzerine tuz serpelim.
- Üzerine evvel yağlı kağıt,onun üstüne de folyoyla kapatalım.
- ondan sonrasında önce ısıtılmış fırında 200 derecede 1. 5 saat üzeri kapalı bir biçimde pişirelim.
- sonrasındasında üzerini açarak sebzeler kızarana kadar 30 dk daha pişirelim.