ENOUGH! Hibrit 2020

Womanne

Member

1. ENOUGH! Hibrit 2020

21-25 Eylül 2020 tarihleri arasında Almanya’nın .NET ve diğer Microsoft ile ilgili teknolojiler alanındaki en büyük konferansı olan Herbst-BASTA! İnternet.

Hafta boyunca yaklaşık 200 katılımcı sahadaydı ve bir o kadarı da İnternet üzerinden bağlandı. Bu, toplam 400 katılımcı, yani BASTA! sonbahar konferansındaki normal katılımcı sayısının yaklaşık yarısı kadar. Pandemi ve ekonomik durum göz önüne alındığında bunu büyük bir başarı olarak görüyorum. Organizatör Software & Support Media’nın etkinliği bu şekilde düzenlemeye cesaret edeceğini ve bu kadar çok katılımcının onlara sahada katılmaları için ilham vereceğini beklemiyordum.

hijyen ve teknoloji

Koridorlarda maske zorunluydu ama derslerde değil. Oturma yerleri aralıklıydı (bkz. resim 1). Öğle ve akşam yemekleri personel tarafından büfe istasyonunda servis edildi. Atıştırmalıklar için önceden paketlenmiş kağıt torbalar vardı.

Çevrimiçi katılımcılar takas kartları aracılığıyla ana konferans sunumlarına bağlandı (bkz. Şekil 2). Organizatörün bir çalışanı, uzaktaki katılımcılar için bir avatar olarak sitedeydi ve sorularını sohbetten okudu. Bazı atölyelerde daha fazla etkileşime (katılımcı katkıları, ara odaları) izin vermek için yakınlaştırma kullanıldı.

YETERLİ!  Güz 2020 açılış konuşması

Salı günü açılış konuşması. 82 katılımcı ana salonda, diğerleri yan odalardaydı. Çevrimiçi, 101 kişi zirvedeydi.

Dr. Holger Schwichtenberg'in BASTA'daki dersinin çevrimiçi akışı!  Sonbahar 2020

Swapcard’da çevrimiçi görünümde Entity Framework Core 5.0 ile ilgili sunumum

indirilecek belgeler

Ben YETER! Pazartesi ve Cuma günleri düzenlenen iki tam günlük çalıştayın yanı sıra ana konferansa yayılmış üç sunum.

Dersler için herkese çok detaylı sunumlarımı indirmeleri için sunuyorum:

Entity Framework Core 5.0 ve Blazor 5.0 ile ilgili sunumlarıma ek olarak, güncellenmiş kitaplarım konferanstan kısa bir süre önce yayınlandı (her biri PDF, Kindle ve basılı sürümlerde mevcut):

görüş

Bir sonraki konferans BASTA! Şubat (8-12 Şubat 2021) tarihlerinde hibrit konferans olarak gerçekleştirilecektir. Mekan, Frankfurt’taki Marriott Hotel’dir. Bunun için web sitesi henüz çevrimiçi değil, ancak basta.net’te mevcut olacak.

()

Haberin Sonu