Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 500 gr dana kuşbaşı et
- 5 adet patates
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- Sıcak su
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızıbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kekik
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle ısınmış tenceremizde etlerimizi marine edelim suyu salıp çekene kadar.
- ondan sonrasında doğranmış olduğumuz soğanlarımızı ve bir diş sarımsağı ekleyelim kavurmaya devam edelim
- sonrasındasında sıcak su ek edip karıştırıyoruz ve pişirmeye devam ediyoruz.
- ondan sonrasında yüzüne çıkan doğranmış olduğumuz soğanları tencereden süzelim gaye soğan piştiği için kokusu çıkmıştır esasen posası boşuna kalmasın tencerede diye daha hoş oluyor ağıza soğanları gelmiyor.
- ondan sonrasında doğradığımız patatesleri d ek edelim ve patatesler yumuşayana kadar pişirelim.
- Baharatları ekleyelim. Afiyet olsun????????????.