Et Sote

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • Zeytinyağı ve teremyağı
  • 300 gram kuşbaşı kuzu yahut dana antrikot
  • 1 adet kuru soğan
  • 5 gram kekik
  • 5 gram pul biber
  • 5 gram kimyon
  • Tuz
  • Karabiber
Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Saç yoksa tavada uygundur. birinci vakit içinderda sote yapacağınız sacı ısıtın, teremyağı ve sıvı yağı ekleyerek yağı kızdırın.
  2. Kuşbaşı doğranmış etleri sacın içerisine alıp, kavurmaya başlayın.
  3. Etler suyunu çekip, kızarmaya başladığında küp doğranmış soğanları ekleyin.
  4. Son olarak baharatlarla lezzetlendirip, harmanlayın ve sıcak olarak sofralarınıza alın.
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst