Etli Sebzeli Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 100 gr kuşbaşı
- 1 kilo mantar
- 3 adet patates
- 3 adet domates
- 3 adet havuç
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı litre yağ
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı kırmızı toz biber
- 1 yemek kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 su bardağı sıcak su
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle geniş bir tencerede soğanları rendeleyelim.
- 1 yemek kaşığı litre yağ ile kavuralım, 1 su bardağı sıcak su koyup, kuşbaşıları atıp, güzelce kavuralım.
- Sırayla küpküp doğranmış mantar, domates, havuç, patatesi atıp, biraz daha kavuralım.
- Salça ve baharatları tuzuda atıp, 1 saat pişirelim afiyet olsun.