Fırında Lokum Üzere Tavuk Et Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 7 ila 8 tavuk eti dilediğiniz kısmını kullanabilirsiniz
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 2 çay kaşığı kekik
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım su bardağı kaynar su
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle etimizi çokça yıkayarak yapacağımız tepsiye koyuyoruz.
- Bir öbür kapta salça, tuz ve baharatları kaynar suda karıştırıp, etin üzerine döküyoruz.
- Evvelce ısıtılmış fırında pişmeye bırakıyoruz ortada denetim ederek karıştırabiliriz.
- Etimizi her tarafı eşit kızaracak biçimde pişiriyoruz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.