Fırında Tavuk Patates Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 tane büyük tavuk göğsü
- 2 orta uzunluk patates
- 1 tane kırmızı biber
- 2 tane yeşil biber
- İsteyen soğan ve sarımsak katabilir
- Tuz
- Pul biber
- Kekik
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 su bardağı kaynar su
Not EkleTarifi Yazdır
- Patatesleri küp küp doğruyoruz.
- daha sonra tavuğu da küp küp doğruyoruz.
- daha sonra biberleri gorseldeki üzere yuvarlak bir biçimde doğruyoruz.
- daha sonra baharatları atıp karıştırıyoruz.
- 200 derece önce ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
- Fırından çıkarmadan 15 dk evvel salçalı suyumu koyuyoruz ve 15 dk pişiriyoruz ve hazır afiyet olsun. ????