Fırında Tavuklu Kabak Roll

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Fırında Tavuklu Kabak Roll Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 1 kesim tavuk göğsü
  • 2-3 adet biber
  • 1 adet domates
  • Bir tutam dereotu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • 2 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay bardağı su
  • Rendelenmiş kaşar peyniri
Fırında Tavuklu Kabak Roll Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabakları ince ince dilimleyin, fırça ile biraz yağlayın ve tuz serpip 200 derece fırında yumuşayana dek 5-10 dakika pişirin, kızartarakta yapabilirsiniz.
  2. İç gereci için tavukları minik minik doğrayın ve tavaya alıp suyunu çekene kadar pişirin.
  3. Tavuklar suyunu çekince biraz zeytinyağı gezdirip biberleri ekleyin.
  4. Biberlerde kavrulunca domates, dereotu ve baharatları da ekleyin ve 5 dakika daha sonra ocağı söndürün.
  5. Yağlı kağıt yahut streç sinema serip kabak dilimlerini dizin ve içine tavuk soteyi koyup sarın, kürdan batırın ve yağlı kağıt serili fırın kabına alın.
  6. Üzerine 2 tatlı kaşığı salçayı sulandırın ve tuz ekleyip gezdirin.
  7. Rendelenmiş kaşar peyniri de ekleyip 200 derece fırında kaşarlar kızarana dek pişirin. Afiyet olsun!.
Fırında Tavuklu Kabak Roll Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst