Gaziantep Metodu Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Gaziantep Yolu Patlıcan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- Orta yağlı kıyma
- 4 adet patlıcan
- 2 adet yeşil biber
- 2 adet kırmızı biber
- 4 adet domates
- Tuz,karabiber, pul biber
Not EkleTarifi Yazdır
- Kıymaya tuz, karabiber ve pulbiber ekleyip güzelce yoğuralım.
- Ceviz büyüklüğünde köftelere ayıralım.
- Dilimlediğimiz patlıcanların ortasına bir kıyma bir patlıcan olacak biçimde dizelim.
- 180 derece altı üstlü pişirelim .
- Son 20 dakika biber ve domatesleri de ekleyelim. Afiyet olsun ????.
Gaziantep Yolu Patlıcan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı