Gaziantep Metodu Patlıcan Kebabı

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Gaziantep Metodu Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • Orta yağlı kıyma
  • 4 adet patlıcan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet kırmızı biber
  • 4 adet domates
  • Tuz,karabiber, pul biber
Gaziantep Tarzı Patlıcan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kıymaya tuz, karabiber ve pulbiber ekleyip güzelce yoğuralım.
  2. Ceviz büyüklüğünde köftelere ayıralım.
  3. Dilimlediğimiz patlıcanların ortasına bir kıyma bir patlıcan olacak biçimde dizelim.
  4. 180 derece altı üstlü pişirelim .
  5. Son 20 dakika biber ve domatesleri de ekleyelim. Afiyet olsun ????.
İnstagram: @100de100tarif

Gaziantep Yolu Patlıcan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst