Genç karısını arabada sevgilisiyle şaşırttı: Onları dövdü

pembikeller

New member
Çekiçleme yok. Ama sadece “iki yumruk”. Azaltmaktan suçlu bulunan 46 yaşındaki mahkemede böyle anlattı 37 yaşında ölmek, kendisinden çok daha genç olan karısıyla Como eyaletindeki bir otoparkta bunu yaparken yakalandı.

Arabada sevgilisiyle karısına sürpriz yaptı: Onları dövdü

Il Giorno’nun bildirdiğine göre, 46 yaşındaki yargıçlara söylediğine göre, onu her yerde aradım ve sonra o arabayı onun yanına park etmiş olarak gördüm. Yaklaştım ve karımın sesini duydum: bir erkekle birlikteydi, seks yapıyorlardı ”. Şüpheli, Tremezzina’da (Como) evi olan inşaat sektöründe varlıklı bir girişimci.20 Eylül 2021 akşamı meydana gelen saldırıyla ilgili olarak Como Collegiate Mahkemesinde gerçekleri anlattı.

İddianameye göre, kıskançlıktan gözleri kör olan 46 yaşındaki zanlı, yüzleri yünle kaplı iki kişi daha eşliğinde bir cezai sefer düzenleyecekti. Menaggio hastanesinin yakınındaki bir konutun otoparkında bir arabanın içinde sevgilisiyle birlikte olsa karısına sürpriz yapardı. ve iddiaya göre Lenno’lu 37 yaşındaki kurbanı arabadan dışarı sürükledikten sonra dövdü.

Yurt dışına kaçtıktan sonra tutuklanma ve yargılanma

Saldırının sonunda 37 yaşındaki durumu ağır olan Sant’Anna hastanesine sevk edildi. Eşi de daha az da olsa yaralandı. Saldırgan daha sonra yurtdışından kaçtıktan sonra Şubat 2022’de yakalandı. Savcının ileri sürdüğü ihtilaflar arasında, cep telefonu çalınan kadına yönelik yaralama ve hırsızlık da var. Şimdi, duruşma sırasında, girişimci suçlamalara karşı kendini savunur: karısının bir süredir ayrılmak istediğini, ancak her zaman muhalefetiyle karşılaştığını anlatıyor.. Ayrıca, arabadaki ikiliyi şaşırttığını, ancak kavga sırasında kendini savunmak için rakibine sadece “iki yumruk” attığını söyledi.