Güveçte Lokum Üzere Et

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Güveçte Lokum Üzere Et Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 kilo kuş başı orta yağlı et
  • 5-6 adet soğan
  • 1 baş sarımsak
  • 10 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
Güveçte Lokum Üzere Et Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce kuş başı etleri izi güvece koyuyoruz. ondan sonrasında orta ateşte suyunu bırakıp, çekene kadar pişiriyoruz.
  2. Et suyunu çekince soğanları yarım ay formunda doğruyoruz, sarımsak biber ve domatesi kayıp, azıcıkta tereyağı koyup, 2 su bardağı su ekleyip, kısık ateşte 1 buçuk 2 saat pişiriniz.
  3. Ocağı kapattıktan daha sonra 180 derecelik fırında bir kaç dk kızlara katar pişiriniz emin olun parmaklarınız yiyeceksiniz. Afiyet olsun.
Güveçte Lokum Üzere Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst