Izgara Tadında Tavuk Pirzola Ve Kanat (Soya Sosu İle)

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Izgara Tadında Tavuk Pirzola Ve Kanat (Soya Sosu İle) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg tavuk pirzola (derisi temizlenmiş)
  • Yarım kg kanat
Marinesi için

  • 1 dış sarımsak
  • 2 yemek kaşığı soya sosu
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı isot (yada pulbiber)
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım cay bardağı zeytinyağı
  • Yarım çay bardağı su
Bulgur pilavı için

  • 50 gram bizim margarin
  • 1 su bardağı pilavlık bulgur
  • Yarım çay bardağı arpa şehriye
  • 1 çay bardağı haşlanmış nohut
  • Tuz
  • Su
Izgara Tadında Tavuk Pirzola Ve Kanat (Soya Sosu İle) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavukları güzelce yıkayalım ve kanatların üzerini bıçakla iki çizik atalım. Pirzola in derilerini çıkaralım.
  2. Marine için geniş bir kaba tüm materyaller i ekleyip yeterlice karıştırın. Tavuklari ekleyip karıştıralım.
  3. Geniş teflon yada granit tenceryi yüksek ateşte ısıtalım.
  4. Tavukların hoş pişmesi için sıralı dizelim. Ağzını kapatalım kaynamaya başlayınca altını yavaşça kısıp 20 dk daha sonra tavukları aykırı çevirin. bir daha 20 dk dolunca çevirin suyunu çekmeye başlar alt kısmını güzelce kizartinca öteki yüzünüde kızartın.
  5. Bulgur pilavı için.
  6. Margarini eritin arpa şehriyeleri rengi dönene kadar kavurun.
  7. Üzerine bulguru ve nohutu ekleyip iki dk kadar kavurun.
  8. Üzerine 2. 5 bardak su ve tuz ekleyin kaynayinca altını kısıp.
  9. Suyunu çekince tamamdır.Afiyetler olsun.
Izgara Tadında Tavuk Pirzola Ve Kanat (Soya Sosu İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst