Kabaklı Sac Kavurma Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 500 g dana eti
- 1 tane kabak
- 1 kapya biber
- 2 tane yeşil
- 1 tane soğan
- 3 tane domates
- 1 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı biber
- Kimyon
- Kekik
Not EkleTanımı Yazdır
- Etimizi fazlaca küçük küp küp doğrayalım, birebir biçimde kabak, soğan ve biberleride küçük küçük doğrayalım.
- Etimizi tavada kavuralım, et suyunu çekince biberleri ve soğanı ekleyelim, biraz kavuralım.
- daha sonra kabağı ve baharatları ekleyelim güzelce kavuralım.
- Son olarak domateside küçük küçük doğrayıp, ekleyelim.
- Sarımsağıda doğrayıp, ekleyelim ve domatesler suyunu bırakana kadar pişirelim. Afiyet olsun.