Karnıyarık Tanımı

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Karnıyarık Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet patlıcan
Kızarmak için

  • Sıvı yağ
İç harcı için

  • 300 gram kıyma
  • 1 büyük soğan
  • 1 adet domates
  • Maydanoz
  • 1 paket beştürlü baharat
  • Tuz
  • Salça
  • Sıvı yağ
Üzerini süslemek için

  • Domates, biber ,patates
Sosu için

  • 1. 5 su bardağı sıcak su
  • Yarım yemek kaşığı salça
Karnıyarık Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. her insanın bildiği karnıyarık tanımımı de buraya bırakmak istedim ????????.
  2. İçi için kıymayı tavaya alıp suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
  3. Doğradığımız yada robottan çektiğimiz soğanı ekleyip pişirmeye devam edelim. Yaklaşık 10 dk daha sonra robottan çektiğimiz domatesi de ekleyip karıştıralım.
  4. Salçayı ekleyip karıştırıp en son baharat tuz ve maydanozu ekleyip karıştırın kenara alın.
  5. Patlıcanları soyup ortasına bıçak ile çizik atıp kızartın.
  6. Daha borcama alıp kaşık ve çatal yardımı ile patlıcanları açıp iç harcı koyun.
  7. Üzerini dilimlenmiş zerzevatları yerleştirin sosunu hazırlayıp her yerine döküp 200 derece fırında denetimli bir biçimde pişirelim.
Karnıyarık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst