Ev Tarzı Bi Köri Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 modül tavuk göğüs
- Yarım paket makarna ( kalem)
- 1 diş sarımsak
- 1 paket yemeklik krema
- Köri baharatı
- Tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle makarnayı haşlamaya koyun, suyuna 2 çay kaşığı körü baharatı atın.
- Göğüsleri serçe parmak yarısı boyutunda kesin, pişirme tencerenize 5-6 yemek kaşığı yağ döküp tavukları atın, çevirin ve suyunu bırakmasını bekleyin.
- Suyu çıkınca üzerine tuz ve 2-3 çay kaşığı köri koyun 2-3 ve uygunca pişirin.
- Suyunu çektikten daha sonra düzgünce kızartın ve tavukları tabağınıza alın.
- Ardından tavuk pişirdiğiniz tencerenize makarnaları atın ve üzerine kremayı dökün.
- Krema ve makarna özleşince tabağınıza alabilirsiniz. Afiyet olsun ????.