Evde Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Evde Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- Tavuk kanat ya da tavuk but fark etmez (35- 40 tane)
 - 1 kase un
 - Karabiber
 - Pulbiber
 - Tuz
 - Zeytinyağı
 - 1 yemek kaşığı salça
 - 2 su bardağı yoğurt
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Karabiber ,tuz, zeytinyağı ,pulbiberi, salça ve yoğurdu bir kasenin ortasında karıştırıyoruz.
 - daha sonra tavukları bir tepsiye ya da kaseye dizip üzerine hazırlamış olduğumuz karışımı döküyoruz.
 - Döktüğümüz soslu tavukları una buluyoruz ve yağda kızartıyoruz.
 
Evde Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı