Mangalda Et Şiş Kebap Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- Yarım kilo dana kuşbaşı
- 200 gram kuyruk yağı
- Kekik
- Pul biber
- Tuz
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- Közlenmiş biber
- Közlenmiş domates
- Piyaz soğan
- Bulgur pilavı
- Lavaş
Not EkleTarifi Yazdır
- ilk vakit içinderda etleri, baharatını ve zeytinyağını ekleyip buzdolabında bekletelim (1 gece beklerse hoş olur)
- Mangalı yakalım
- Etleri 1 kuyruk 2 et halinde aralıklarla şişe dizelim.
- Kuyruk yağı lezzet verecektir.
- Köz ateşte çevirerek pişirelim.
- Yanına domates biber soğan dilediğimiz zerzevatları közleyebiliriz. Şişlerimiz hazır ???? Afiyet olsun.