Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 700 gram tavuk göğsü
- 1 büyük kuru soğan
- 3 kapya biber
- 4 çarliston biber
- 7-8 adet mantar
- Karabiber
- Köri
- Tuz
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavukları kavuralım, kavrulan tavukların üzerine doğranan soğanları ve kapya biberleri ekleyelim ve yumuşayıncaya kadar soteleyelim.
- Doğranan çarliston biberleri ekleyelim ve 5 dakika daha kavuralım.
- Doğranan mantarları ekleyelim akabinde damak tadımıza göre tuzunu karabiberini ve körisini ekleyelim ve pişmeye bırakalım.
- Makarna ile servis etmenizi öneririm.
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı