Nacho Güveçi Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 paket nacho cipsi
- 250 gram çeri domates
- 2 avokado
- 1 şişe salça sosu 500 ml
- 300 gram kiyma
- 1 tatlı kaşığı salça
- Tuz ,karabiber
- 200 gram rendelenmiş peynir
- 400 gram süzme yoğurt
Not EkleTarifi Yazdır
- Nacho cipslerini borcuma ve kenarlarına dizin.
- Çeri domateslerin büyüklüğüne bakılırsa ya iki ya da dörde bölün.
- Avokadoyu ortadan bölün dilimli biçimde kesin.
- Salsa sosu ile birlikte bir kapta karıştırın.
- Kıymayı kavurun ,için bir tatlı kaşığı salça tuz ve karabiber katın.
- Kıyma kavrulduktan daha sonra onu da salça soslu zerzevatın içine koyup, karıştırın. Hazırladığınız sosu nacho cipsin üstüne yayıyoruz.
- En son olarak rendelenmiş peyniri üstüne serpin.
- Hazırladığınız yemeği 200 derece fırının ortasında 15 dk pişirin.
- Servis yaptığınız da süzme yoğurdunu ya nacho güvecin yanına yahut üstüne servis edebilirsiniz.