.NET’i Algıla 4.7.1 | sıcak çevrimiçi

Womanne

Member
19 Ekim 2017’de .NET Framework 4.7.1’in piyasaya sürülmesiyle birlikte .NET’in yeni bir sürümü eklendi.

.NET Sürümünü Belirleme yazısında, bir .NET uygulamasının oluşturulduğu .NET Framework sürümünün ve şu anda üzerinde çalıştığı çerçevenin sürümünün nasıl belirleneceğini açıkladım.

19 Ekim’de .NET Framework 4.7.1’in piyasaya sürülmesiyle birlikte .NET’in yeni bir sürümü eklendi. Bunları kayıt defteri anahtarında görebilirsiniz. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftNET Framework SetupNDPv4FullVersion 4.7.02046 değerine veya içinde HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftNET Framework KurulumuNDPv4FullRelease 461308 değerine (Windows 10 Fall Creators Update’te – namı diğer Redstone 3 – aka v1709) veya diğer işletim sistemlerinde 461310 değerine.

.NET eğitim kurslarım için oluşturduğum aşağıdaki şekil (büyütmek için tıklayın), .NET sürüm 4.5’ten bu yana tüm sürüm numaralarını göstermektedir. Bu arada, tabloda bir hata değil System.Environment.Version VE System.Runtime.InteropServices.RuntimeEnvironment.GetSystemVersion() 4.0 değeri sağlamaya devam edin. Microsoft suçlu.
🙂

.NET 4.7 ve 4.7.1 tanır

()

Haberin Sonu