Popeyes Gerçek Lezzet Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 500 gr tavuk göğsü yahut tavuk kanadı
- 1 yemek kaşığı ketçap
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı köri
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nişasta buğday
- 1 adet kabartma tozu
- 1 yemek kaşığı sirke
- Sade soda yeteri kadar
- 1 çay kaşığı tuz
- Baharat isteğe nazaran ben isot ve karabiber kullandım
- 2 su bardağı un
- 1 su bardak nişasta
- Tuz
- Kabartma tozu
- Baharat isteğe nazaran kırmızı biber ve isot kullandım bir daha
Not EkleTarifi Yazdır
- Ketçap ve öteki gereci karıştırdıktan daha sonra bi yarım saat bekletiyoruz sizin vaktiniz var ise daha uzun bekleyebilirsiniz.
- 2. Kısımda.Bütün materyalleri karıştıralım ve tavuklarımızın üzerine dökelim.
- 3. Etapta un karışımına buladığımız tavukları buladıktan daha sonra fazla unu için yavaşça silkeliyoruz.
- Kızgın yağa atıyoruz farkı ve çıtırlığı nazaranceksiniz şimdiden deneyeceklere afiyet olsun.