Sar Pişir Kebabı

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Sar Pişir Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 2 adet patates
  • 2 adet soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 6-7 diş sarımsak
  • 2 adet domates
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Kekik,pul biber,toz biber,karabiber,tuz
Sar Pişir Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Derin bir kaba kuşbaşı etleri ve küp doğradığımız zerzevatları alıyoruz.
  2. Üzerine salçayı,sıvı yağı ve bütün baharatları damak zevkinize göre ekleyip bütün gereçleri uygunca harmanlıyoruz.
  3. Sar pişir kağıdını fırın tepsisine yayıp harcımızı boşaltıp yayıyoruz.
  4. Üzerine bir kağıt daha serip kenar kısımlarını içe hakikat katlıyoruz.
  5. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırına verip yaklaşık 40 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Sar Pişir Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst