Sebzeli Tavuk Haşlama

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tam tavuk
  • 2,5 litre su
  • 1 adet soğan (Benimkiler küçük boy)
  • 4 adet patates
  • 4 adet havuç
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı tuz
Terbiyesi için;

  • 3 yemek kaşığı limon
  • Yarım çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı un
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce zerzevatları tek tek doğrayın,
  2. sonrasındasında tereyağ, sıvı yağ, karabiber ve tuzu ekleyip tahta kaşıkla karıştırın
  3. daha sonra eti limon, su ve unla terbiye edip, tencereye alın ve evvelinde hazırlamış olduğunuz zerzevatları ekleyin
  4. 2,5 suyuda ekledikten daha sonra 40 dk kaynatın ve sebzeli tavuk haşlama hazır. ????.
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst