Sebzeli Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 adet tavuk göğsü
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 2 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 2 adet patates
- 2 adet domates
- 3-4 adet sivribiber
- 1 adet patlıcan
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk göğsünü küp küp doğrayalım. Bir kaba alalım.
- Üzerine yoğurt, ezilmiş sarımsak ve baharatları ekleyip güzelce karıştıralım.
- Üstünü streçleyip buzdolabına kaldıralım. 2 saat dinlenecek.
- Sebzeleri küp halinde doğrayalım.
- İstediğiniz biçimde çöp şişlere sıralayalım.
- Yağlı kağıt serili fırın tepsisine alalım.
- Üzerini ıslattığımız yağlı kağıtla kapatalım.
- 200 derece ısıtılmış fırında 30 dk. Pişirelim.
- Yağlı kağıdı kaldırıp 15 dk o biçimde pişirelim. Sıcak servis edelim.Afiyet olsun.