“Seer parayla Romanya’ya kaçtı”

pembikeller

New member
Kurtuluş sembolünden maksi-dini dolandırıcılığa. Gisella Cardia, gerçek adı Maria Giuseppa Scarpulla, herkes tarafından kahin olarak bilinir. Bazı inananlara göre Trevignano kasabadan kayboldu. Topladığı paradan eser yok. Ve Roma’nın eteklerinde bir kasaba olan Trevignano’da bir aziz olarak anıldığını düşünmek için, onun damgalandığına, Kutsal Ruh’tan hamile kaldığına ve şifa dahil mucizeler gösterdiğine inananlar var.

Madonna di Trevignano, “domuz gözyaşları bunlar”. 120 bin euro da bağışladı

53 yaşında eski bir Sicilyalı girişimci olan ve iflasın eşiğinden dönen kadın, son iki yılda dünyanın dört bir yanından müminleri bir araya getirdi. Ancak medyanın ilgisi çekleri de çekmiştir. Ve böylece bir özel dedektifin Gisella Cardia’ya karşı polise yaptığı ilk şikayet geldi.. Yapılan bazı analizler sonucunda 2016 yılında Medjugorje’den satın alınan Madonna’ya ait olduğu iddia edilen gözyaşlarının aslında domuz kanıyla uyumlu olacağı tespit edildi.

Devam eden soruşturmalar

Civitacastellana piskoposluğu bile net bir şekilde görmek istiyor ve “Trevignano Romano’da bir süredir meydana gelen gerçeklerin olası fenomenolojisini derinleştirmeyi amaçlayan bir soruşturma” yürütmek için bir komisyon kurdu.

Kısacası, Cardia’yı suçlu olmakla suçlayan son “tövbe edenlerin” ifadeleri göz önüne alındığında.Karşılığında hiçbir fayda görmeden yağmalanan para, kadının etrafındaki iklim değişmiş gibi görünüyor.. Öyle ki, kahin Trevignano’dan ayrılmış ve yakınlardaki Bassano’daki San Vincenzo manastırına taşınmış görünüyor.

Vizyoner’e çok para bağışlayanlar arasında Haber’ya söyleyen Luigi Avella: “Meryem Ana için 123.000 Euro verdim. Trevignano, 30.000 kahin kocasına ve geri kalanı kar amacı gütmeyen kuruluşa. Bunu kendi özgür irademle yaptım, Meryem Ana’nın hayaletlerine ve mesajlarına inandım. Hepsinin sahte olduğu ortaya çıkarsa, onlardan geri isteyeceğim.”

Romanya’ya kaçmak mı?

İddialar bununla da kalmıyor. Fanpage.it’e söylenene göre kadın, kocasıyla birlikte “hem kendi bankasından hem de derneğin bankasından” alınan “büyük miktarda parayla” kurtulmuş olacaktı. Daha sonra kiralanan evin elektrik şebekesini kesecekler ve “İtalya’yı arabayla terk ettiler, muhtemelen Gisella’nın kuzenine ulaştılar. Romanya“.