Sirkeli Tavuk Ciğer (Kan Kokusuna Son)

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Sirkeli Tavuk Ciğer (Kan Kokusuna Son) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo tavuk ciğer
  • 2 çay bardağı sirke
  • 2 soğan
  • 4 adet biber
  • 2 domates
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Baharat isteğe bağlı ve tuz
Sirkeli Tavuk Ciğer (Kan Kokusuna Son) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce 1 litre suyun içine doğranacak ciğer ve sirkeyi dökün.
  2. 30 dakika sirkeli suda bekletin doğranacak ciğerleri.
  3. Ciğerleri doğrayıp yeniden sirkeli. Suda beklemeye alınız 15 dakika falan.
  4. Soğanları ince ince kıyın biberide domatesin kabuklarını soyup doğrayalım.
  5. Soğanı tavaya alalım biraz kavrulsun biberleri de alalım ciğerleri yıkayıp atalım.
  6. Ben biraz salça koydum renk olsun diye biraz kekik attım size kalmış.
  7. Biraz suyu çekilsin domatesleri atın tuz baharat atın içine daha sonra suyu çekilince kapatın et sote üzere oluyor bayılacaksınız. Afiyet olsun şimdiden.
Sirkeli Tavuk Ciğer (Kan Kokusuna Son) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst