Söğürme Kebabı Lezzetli Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Memnun geceler ben bugün bu tanımı yaptım köfteler yumuşacık mükemmel bir tanım altında patlıcan üstünde köfte efsane bişey oldu geçelim tarife.
- 5 adet patlıcan
- 2 adet kapya biber
- 2 adet soğan
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı nar ekşisi
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 400 gr kıyma
- 1 çay bardağı kurutulmuş ufalanmış ekmek
- 1 adet soğan
- Yarım demet maydanoz
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı su
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı tuz
- Köfteleri kızartma için sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağ
Not EkleTanımı Yazdır
Memnun geceler ben bugün bu tanımı yaptım köfteler yumuşacık mükemmel bir tanım altında patlıcan üstünde köfte efsane bişey oldu geçelim tarife.
- Köfteyi yapalım. Soğanı sarımsağı robotta geçirin.
- Öteki maydanozu doğrayın.
- Başka materyalleri ekleyin yoğurun.
- Üzerini örtün dinlensin yarım saat kâfi benimki baya bekledi öğlen taptım iftara yakın kızarttım.
- Patlıcanı ,biberi ,soğanı fırında közleyin soyun.
- Doğrayın baharatının tuzunu uçağını ekleyin servis tabağına alın.
- En üstüne köfteleri kızartın koyun.
- En üstüne yağı eritin en son gezdirin servise hazır.Afiyet olsun ????