Soslu Bonfile Pirzola Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 kilo dövülmüş bonfile et
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı karabiber
- 2 tatlı kaşığı pulbiber
- 2 diş sarımsak
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm materyalleri derin bir karıştırma kabına alıyoruz. Düzgünce karıştırıyoruz.
- Karıştırdıktan daha sonra bonfile etleri sosa bulaya bulaya karıştırıyoruz.
- En az 4-5 saat buzdolabında bekletiyoruz. (bir gün beklerse yumuşacık oluyor)
- Elektrikli ızgarayı ısıttıktan daha sonra bonfileleri diziyoruz.
- İyice kızardıktan daha sonra yanına hoş bir salata, turşu ve ayranla servis ediyoruz.