Tavada Turna Göl Balığı Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 4 adet turna balığı
 - 1 çay bardağı un
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - Yeterince sıvı yağ
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Balıkların pulları bıçak sayesinde kazınır başları, yüzgeçleri bıçakla kesilir.
 - Karnı bıçak sayesinde açılıp temizlenir tertemiz yıkanıp suyu süzdürülür.
 - Geniş bir kaba un, tuz katıp harmanlanır.
 - Süzülen balıklar una bulanıp fazlalık unları silkelenir.
 - Uygun bir tavaya gereğince sıvı yağ katıp kızdırılır.
 - Unlanan balıklar sırasıyla dizelenir orta harlı ateşte altı üstü nar üzere kızarana kadar pişirilip servis yapılır.Afiyet olsun⚘Not : balıkların pulları aksine hakikat bıçakla temizlenir.