Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 750 gr baget
- 1,5 lt su
- 4 orta uzunluk patates
- 2 orta uzunluk soğan
- 1 büyük uzunluk havuç
- Yarım demet maydanoz
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı karabiber
- İstenilen ölçüde limon
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuklar haşlanır.
- Patatesler orta büyüklükte küp halinde doğranır.
- Havuç ikiye bölünür ve orta kalınlıkta dilimlenir.
- Soğanlar ince doğranır ve hepsi haşlanan.
- Tavuklara eklenir.
- Zeytinyağı eklenir ve patatesler pişene kadar pişirilir.
- Piştikten daha sonra maydanozlar istenilen büyüklükte doğranır,karabiber eklenir.
- Servis edilirken üzerine limon sıkılır. Afiyet olsun.