Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 paket kemiksiz tavuk
- 1 adet yumurta
- 1 şişe maden sodası
- 5 yemek kaşığı un
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı köri
- 1 paket kabartma tozu
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavukları uzun ince julyen halinde doğrayın.
- Bir kapta tüm materyalleri çırpın ve tavukları bu sosa bulayın.
- Ağzını streçle kapatıp dolapta en az 1-2 saat dinlendirin.
- Tavada kızgın yağda kızartın.
- Yanında patatesli kızartması ile harika bir ahenk. Çocukların seveceği bir akşam yemeği ???????? Deneyeceklere şimdiden afiyet bal şeker olsun ????????????