Tavuk Kıymadan Adana Kebabı

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Tavuk Kıymadan Adana Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg tavuk kıyma
  • 250 gram iç yağ
  • 1 adet soğan
  • 5 diş sarımsak
  • Kapya biber
  • 1 tatlı kaşığı acı pul biber
  • Tuz
  • 8 adet adana şiş
Tavuk Kıymadan Adana Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Biber soğan sarımsaklar rondo dan geçirilir.
  2. Kıyma baharatlar bi çay bardağı ekmek ufağı ve rondodo dan geçirdiğimiz harç bir kapta düzgünce yoğrulur.
  3. 1 saat dolapta dinlendirilir .
  4. hemen sonrasında şişlere geçirilir 200 derece fırında 20 dakika pişirilir. Afiyet olsun.
Tavuk Kıymadan Adana Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst