Tavuk Şinitzel

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gr tavuk göğüs
  • Tuz
Sosu için:

  • 1,5 su bardağı un
  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı galeta unu
  • Kızartmak için yağ
Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tavuk göğsünü ince ince kesin ve tuzlayın.
  2. Ardından en evvel un daha sonra yumurtaya her tarafını 1 defa bulayın.
  3. Son olarak galeta ununu her iki yüzünüze 3 – 4 kere bulayın.
  4. Isınmış yağın içerisinde kızartın benim ocağımın 9 ayarı var ben 7 ayarda kızarttım şayet epey kızgın yağda kızartırsanız dışı kızarır içi çiğ kalır patates yahut pilav ile servis edebilirsiniz.
Tavuk Şinitzel Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst