“Tramvay kırmızı ışıkta geçti”

pembikeller

New member
“Benimki kırmızı olduğu için trafik ışığında durduruldum. Sadece tramvayla gelip giderken gördüm. Trafik ışığı kırmızı mıydı? Bir trafik ışığı daha var diyorlar, anlamıyorum. Arabanın geldiğini ve tramvayın geçtiğini gördüm. Kimin kırmızısı vardı? Ne diyeceğimi bilemiyorum, pek bir şey anlamadım”. konuşmak için haberci Kazaya tanık olan bir sürücü Cyrus Hareketsiz meydanında beş gün, Roma’da.

Ciro Immobile ve kızlarının kazası: “Tramvay kırmızı ışıkta geçti”

Lazio kaptanı, Land Rover Defender’ı ile köprüden gelen 19 numaralı tramvaya çarptı. Kazanın dinamikleri henüz net değil. “Tramvaycıyı yerde gördüm, taksinin içinde hoplayıp zıplıyordu. Tramvayda çok sayıda insan vardı” diye ekledi tanık.

Roma Başkenti Hareketlilik Konseyi konuya müdahale etti Eugenio Patane Kim Ansa’ya şunları beyan etti: “Kazanın dinamiklerini anlamak için zaman olacak: Belediye Polisi tarafından, özellikle kırmızı ışıkta durdurulan ve dinamikleri gören bir tanığın ifadeleri alındı. Etki çok şiddetliydi: araba raydan çıkan tramvaya çarptı”.

“Tramvay – meclis üyesini hatırlıyor – 18 ton ağırlığında ve bu noktada tramvay raydan çıktı ve kabartmanın üzerinden geçti. O noktada tramvay altı ton ağırlığında. Ancak şu anda sorumluluğu birine ya da diğerine vermek içimden gelmiyor, zabıta bunu tespit etmeli, belki de olası videolarla”.

Ciro Immobile’in koşulları

Ciro Immobile kontroller için götürüldü Gemelli Polikliniği.Omurganın distorsiyon travması ve sağ onbirinci kaburganın birleşik kırığı”: Bu, santrafor için teşhis, şu anda koşulları iyi olan Lazio web sitesinde yazıyor. “Futbolcu”, “Roma’daki Agostino Gemelli IRCCS Üniversite Hastanesi’nden Profesör Francesco Franceschi’nin yönettiği acil tıp bölümünde gözlem altında” devam ediyor.

Gemelli’deki Mülk ile aynı zamanda en büyük kızı, en küçüğü ise Çocuk İsa’ya nakledildi. Sıyrık bulunan 8 yolcu da yeşil kodla başkentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.