Adirondack Sandalyeler için Alışveriş

Idealed

Active member
Rahat bir duruşa ve geniş, düz kollara sahip ağır bir dış mekan koltuğu olan Adirondack sandalyenin önereceği çok şey var. Genellikle koyduğunuz yerde kalır, sert hava koşullarına karşı dayanıklıdır ve kokteyl masası gibi duran kolları vardır.

Yine de en önemlisi, Adirondack stili üzerine kitaplar yazan Lake Placid, NY’de yerleşik bir iç mimar olan Ann Stillman O’Leary, “sadece yaz çığlıkları atıyor” dedi.

İlk Adirondack sandalye 1903’te Westport, NY’de Thomas Lee tarafından çok özel gereksinimleri karşılamak için tasarlandı: “Rahat olan, çok fazla kabartmaya ihtiyacı olmayan bir sandalye arıyordu ve bir içki tutabilir.”

Bay Lee’nin sandalyesi masif ahşap levhalar kullandı, ancak sayısız üretici o zamandan beri tasarımı değiştirdi, özellikle de daha iyi drenaj sağlayan ahşap çıtalarla. Bayan O’Leary, “Artık taraftarlarımız, geri dönüşlerimiz, geri dönüşlerimiz ve geri dönüşlerimiz var” dedi.


Hangi stili seçerseniz seçin, “Adirondack sandalye koymak için yanlış bir yer yoktur” diye ekledi.


  • Bir Adirondack sandalyesi için en iyi malzeme nedir? Ahşap klasik bir seçimdir, dedi Bayan O’Leary, “ama şu anki yaşam tarzım için yüksek yoğunluklu polietilen yapıyorum” ve bu da bakım gerektirmeyen dayanıklılık sunar.


  • Ahşap sandalyelerin boyanması gerekiyor mu? Boya veya leke gerekli değildir, ancak uzun ömürlülüğü artırır. Onsuz, ahşap – tik, ipe ve sedir gibi – zamanla havalanır.


  • Kaç tane Adirondack sandalyeye ihtiyacınız var? Bayan O’Leary, “Belki iki kişi bir manzaraya bakıyor ya da dört kişi bir ateş çukurunun etrafında” dedi. Ancak Adirondack sandalyelerinin çoğu koltuktan daha fazla yer kapladığını unutmayın, çünkü “bacakların arkası dışarı çıkıyor” dedi.
Modern Katlanır Adirondack Sandalye

Katlama mekanizmalı geri dönüştürülmüş yüksek yoğunluklu polietilen sandalye

Polywood’da 319$’dan başlayan fiyatlarla: 855-935-5550 veya polywood.com


Bahçe Sandalyesi

Gerrit Rietveld tasarımından ilham alan kırmızı sedir sandalye

Dan Benarcik’te 300 $ (veya 425 $ tamamen monte edilmiş): danbenarcik.com


Klasik Adirondack

Paslanmaz çelik bağlantı elemanları ile tik sandalye

Teak & Table Outdoor’da 599$: 912-661-4300 veya teakandtable.com


Westport Adirondack Sandalye

Thomas Lee’nin 1903 tasarımından ilham alan geri dönüştürülmüş yüksek yoğunluklu polietilen sandalye

Loll Designs’da 895 $: 877-740-3387 veya lolldesigns.com


Paso Teak Adirondack Sandalye

Köşeli tasarımlı tik sandalye

Crate & Barrel’da 749 $: 800-967-6696 veya Crateandbarrel.com


Konut emlak haberleriyle ilgili haftalık e-posta güncellemeleri için buradan kaydolun. Bizi Twitter’da takip edin: @nytrealestate.
 
Üst