Arkadaşlarının önünde yere yığılır ve ölür.

pembikeller

New member
Sınıf dersi sırasında hastalık, 17 yaşındaki öğrenci kaldırıldığı hastanede öldü. Dün ilk zilin çalmasından birkaç saat sonra öğretmeni ve sınıf arkadaşlarının önünde yere yığılan genç, ızdırap dolu bir günün ardından hayatını kaybetti.

Ders sırasında hastalık: 17 yaşındaki sınıf arkadaşlarının önünde yere yığıldı ve öldü


Olaylar dün 21 Mart Salı günü sabah saat 09.00 sıralarında enstitüde meydana geldi. Enriques İle ilgili kale fiorentino. 17 yaşındaki bilincini kaybedince hemen yardım geldi. Öğretmen ve okul görevlisi hemen genci hayata döndürmeye çalıştı, ardından doktorlar gelip defibrilatörle müdahale etti.

118 tarafından gönderilen bir acil sağlık servisi de olay yerine geldi ve çocuğu, enstitünün yakınındaki spor sahasına inen Pegaso hava ambulansına nakletmekle görevlendirdi. Durumu hemen çok ciddi göründü. Bugün, ne yazık ki, dramatik sonsöz. Altında şok Bütün okul.

Rapor ettiği gibi MilletÖlümün teyidi, bu öğleden sonra taziyelerini ifade eden bir genelge yayınlayan okuldan geldi: “Dünden beri, sınıf arkadaşlarını, öğretmenleri ve okuldaki işbirlikçileri desteklemek için okul psikoloğuyla birlikte bir kriz birimi açtık – okul müdürü açıklıyor. Barbara Degl’Innocenti. – Şu anda tarihini bilmiyoruz. cenazeAilesine başsağlığı dileyerek oybirliği ile katılacağımız toplantıya.”

Arşiv fotoğrafı
 
Üst