Lider geliştirici Scott Guthrie, blogunda ASP.NET AJAX’ın ilk sürümünün son sürümünün yayınlandığını duyurdu. Orijinal duyuru “bu yılın sonuna doğru” idi.
Duyuru
Şaşırtıcı bir şekilde Microsoft, ASP.NET AJAX sunucu tarafının kaynak kodunun tamamını da kullanıma sunmak istiyor. İstemci kütüphanesinin kaynak kodunun ve ASP.NET Kontrol Araç Takımının yayınlanacağı zaten belliydi. Şimdi, Microsoft için alışılmadık bir şekilde, kalan kaynak kodunun da hata ayıklama için mevcut olması gerekiyor (ancak değişiklik ve daha fazla dağıtım için değil).
İndirilenler:
ASP.NET AJAX
ASP.NET AJAX Denetim Araç Seti
ASP.NET AJAX Vadeli İşlemleri Ocak 2007 (ASP.NET AJAX’ın ikinci sürümünün önizlemesi)
ayrıca RC1 hakkındaki blog gönderisine ve Eylül ayı duyurusuna bakın.
()
Gönderiye yorum yapın
Haberin Sonu
Duyuru
Şaşırtıcı bir şekilde Microsoft, ASP.NET AJAX sunucu tarafının kaynak kodunun tamamını da kullanıma sunmak istiyor. İstemci kütüphanesinin kaynak kodunun ve ASP.NET Kontrol Araç Takımının yayınlanacağı zaten belliydi. Şimdi, Microsoft için alışılmadık bir şekilde, kalan kaynak kodunun da hata ayıklama için mevcut olması gerekiyor (ancak değişiklik ve daha fazla dağıtım için değil).
İndirilenler:
ASP.NET AJAX
ASP.NET AJAX Denetim Araç Seti
ASP.NET AJAX Vadeli İşlemleri Ocak 2007 (ASP.NET AJAX’ın ikinci sürümünün önizlemesi)
ayrıca RC1 hakkındaki blog gönderisine ve Eylül ayı duyurusuna bakın.
()
Gönderiye yorum yapın
Haberin Sonu