Kitaplarımın e-kitap olarak da bulunup bulunmadığı bana tekrar tekrar soruluyor. Bu arada, geçenlerde Addison-Wesley-Verlag’ın “Windows Scripting” kitabımın beşinci baskısını bir e-kitap olarak DVD’de, 2007’deki iki ciltlik kılıflı baskı baskısı tamamen tükendikten sonra çıkardığını keşfettim, ancak yine de talep vardı. . 1512 sayfalık kitap, basılı kitapla aynı fiyata (79,95 Euro) ISBN 978-3-8273-6241-4 altında mevcuttur. E-kitap, kırtasiye kitapçılarında veya İnternette (örneğin Amazon’da veya Addison-Wesley çevrimiçi kitapçıda) mevcuttur.
Duyuru
Bu benim için daha da heyecan verici oluyor çünkü yayıncı ile yazar arasındaki sözleşmede açıkça belirtildiği gibi: “Eserin tamamının e-kitap olarak yayınlanması ancak yazarın izniyle mümkündür”.
Bu arada, şu anda basılı çalışmanın yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyorum. Altıncı sürüm, Windows 7, Windows Server 2008 Sürüm 2 ve Windows PowerShell 2.0’ı içerecektir. Yayın tarihi konusunda Microsoft’a katılıyorum: “Hazır olduğunda gönderilir!” Ne de olsa, özel EDP kitapları yazmak Almanya’da sadece bir hobi.
()
Haberin Sonu
Duyuru
Bu benim için daha da heyecan verici oluyor çünkü yayıncı ile yazar arasındaki sözleşmede açıkça belirtildiği gibi: “Eserin tamamının e-kitap olarak yayınlanması ancak yazarın izniyle mümkündür”.

Bu arada, şu anda basılı çalışmanın yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyorum. Altıncı sürüm, Windows 7, Windows Server 2008 Sürüm 2 ve Windows PowerShell 2.0’ı içerecektir. Yayın tarihi konusunda Microsoft’a katılıyorum: “Hazır olduğunda gönderilir!” Ne de olsa, özel EDP kitapları yazmak Almanya’da sadece bir hobi.
()
Haberin Sonu