Et Sote Fuat Tarzı Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- Yarım kilo kuş başı kırmızı et
- 1 adet soğan
- 1 adet domates
- 2 adet yeşil biber
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle etleri tencereye alıyoruz. Suyunu salıp çekmesi için kavuruyoruz.
- daha sonra sıvı yağ koyalım soğanları kavuralım.
- Biraz daha sonra biberleri ekleyelim.
- Salçaları koyup güzelce kavuralım.
- Domates ve baharatları ekleyelim.
- Pişmeye bırakalım.
- En son sarımsakları ekleyelim pişince servis edelim.