Fırında Soslu Kanat

GezginRuhlar

Global Mod
Global Mod
Fırında Soslu Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo tavuk kanat
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • İsteğe göre tavuğa yakıştığını düşündüğünüz baharatları ekleyebilirsiniz
  • 2 orta uzunluk patates
  • 2 adet kapya biber
  • Yarım soğan
Fırında Soslu Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yarım kilo kanadı derin bir kaba alıyoruz.
  2. Üzerine 2 yemek kaşığı sıvı yağ ekliyoruz, baharatları ekleyip, karıştırın, dinlenmeye bırakın.
  3. Patatesleri soyup ister elma dilim ister parmak biçiminde doğrayın.
  4. Biberleri de ister jülyen ister benim üzere büyük büyük doğrayın.
  5. Soğanları da büyük büyük doğrayın.
  6. Tepsiyi yağlayın ve kanatları güzelce dizin. Akabinde patates ,biber ve soğanı ekleyin isteğe nazaran benim üzere farklı koyabilirsiniz yada karıştırabilirsiniz.
  7. 200 derece fırında 40 dakika pişirin patatesin çeşidine bakılırsa pişme mühleti değişebiliyor denetim edip süreyi ayarlayabilirsiniz. Afiyet olsun
    ❤
    deneyenlerden fotoğraf bekliyorum ????.
Fırında Soslu Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst